Förberedelser för kvinnor

Det reproduktiva systemet är det mest bräckliga elementet i kvinnokroppen. Hennes funktion beror på många faktorer: allmän hälsa, ärftlighet, fysisk aktivitet, näring och dåliga vanor. Inte mindre viktigt är en kvinnas psykologiska tillstånd. Självtvivel, barnsjukdomar, stress, trötthet och depression kan påverka intimt liv på ett negativt sätt.

I Sverige observeras problem med sexuella systemet hos 45% av kvinnorna. Oförmågan att upprätthålla normala sexuella relationer försämras, vilket i sin tur orsakar rädsla och provocerar aggression. Intima problem orsakar ofta konflikter med en partner och skilsmässa.

 • viagra för kvinnor

  Lovegra 100mg

  €2.51 Per pillen
  €58.00 Per pack
  Köp nu
 • kop xenical orlistat

  Xenical Orlistat 60mg

  €1.13 Per pillen
  €62.00 Per pack
  Köp nu

Vilka sexuella störningar drabbar kvinnor?

Den vanligaste orsaken till behandling av kvinnor av en sexolog anses vara anorgasmi. Läkare säger att svårigheter med att uppnå sexuell urladdning observeras hos varannan patient. Det finns 2 typer av störningar:

 • Dysgamy. Kvinnan behåller sexuell lust och förmågan att uppleva nöje. Orgasmen uppstår emellertid inte på grund av hälsoproblem eller psykiska störningar.
 • Frigiditet. Sexuell lust är frånvarande, vilket leder till oförmågan att nå kulmen av samlag. Störningen är mycket mindre vanlig än dysgamy och är mycket svårare att behandla.

Omkring 30% av kvinnorna som besöker en specialist är de kvinnor som klagar på minskad libido. Förlust av intresse för kön kan orsakas av både misslyckade handlingar hos partner och andra sjukdomar. Moderna metoder för diagnos gör det möjligt att bestämma orsaken till problemet och förorda lämplig behandling.

Bristen på intim smörjning orsakar allvarligt obehag för båda parter. Störningen uppstår på grund av avbrott i körtlarna, som ligger på kvällen på slidan. För att lösa problemet kan man använda speciella smörjmedel eller tabletter.

Hur funkar läkemedel som motverkar sexuella funktionsstörningar hos kvinnor.

Fullt samlag består av 4 faser:

 • upphetsning,
 • platå (ökad sexuell lust),
 • orgasm;
 • tillfredsställelse.

Valet av medicinering beror på det stadium då problemen uppstod. Kvinnor som lider av nedsatt libido bör använda stimulantpiller. Med anorgasmi hjälper till att hantera mediciner som ökar känsligheten hos vaginala väggar.

Vissa läkemedel fungerar i ett komplex, vilket eliminerar flera sexuella störningar. Denna grupp innefattar läkemedel innehållande fosfodiesteras-5-hämmare, i synnerhet sildenafil. Den liknande effekten ges av de biologiskt aktiva tillsatserna som består av naturliga komponenter.

Typer av läkemedel för kvinnor

Kvinnor som bor i Sverige kan välja mellan dussintals olika läkemedel som förbättrar kvaliteten på det intima livet. Enligt principen om exponering av läkemedel som motverkar sexuella funktionsstörningar hos kvinnorkan man kombinera i flera grupper.

Fosfodiesterashämmare

Fosfodiesterashämmare förbättrar blodcirkulationen i reproduktionssystemet. Blodflödet till labia och vaginala väggar gör dem känsligare. Förberedelser gör att en kvinna kan njuta av sex och öka chanserna att uppleva en orgasm i sitt sexliv.

Intaget av fosfodiesterashämmare har en positiv effekt på hälsan. De förhindrar blodstagnation, vilket förhindrar utvecklingen av inflammatoriska sjukdomar i bäckenorganen. Dessutom återställs den normala funktionen hos körtlarna som är ansvariga för utsöndringen av vaginalsmörjning.

Läkemedel som tillhör denna grupp är mycket säkra. De verkar under en begränsad tid, varefter de helt elimineras från kroppen. Korrekt användning av fosfodiesterashämmare orsakar inga allvarliga patologier.

Lätta antidepressiva medel

Ibland används antidepressiva medel för att stimulera sexuell attraktion hos kvinnor som inte har nått klimakteriet. De ökar nivån av dopamin, vilket hjälper till att snabbt anpassa sig till samlag. Det mest kända läkemedlet i denna kategori är Flibanserin.

Lätta anti-depressiva medel garanterar inte ökad libido. Dessutom är det så att det ofta uppstår biverkningar under behandlingen, inklusive svimning, svaghet och sänkning av blodtrycket. På grund av de många bristerna i apoteket i Sverige är de ovilliga att inkludera Flibanserin och liknande produkter inom intervallet.

Kosttillskott

Kosttillskott upptar ett stort segment av marknaden för läkemedel som motverkar sexuella störningar hos kvinnor. Komponenter av sådana droger är ofta ginseng, ginkgo biloba, L-arginin, rosenkstrakt, hallon-extrakt, vitaminer och mikroelement.

Naturliga ämnen har en positiv effekt på kroppens övergripande tillstånd och kan hjälpa till med mindre överträdelser av sexuell funktion. Men med allvarliga problem fungerar inte kosttillskott som regel inte. De kan användas som en adjuverande terapi, som bör öka effekten av huvuddrogen.

Homeopatiska medel

Effekten av läkemedel som innehåller små doser av den aktiva substansen ifrågasätts av specialister. Men bland användare är de efterfrågade. Ungefär 10% av kvinnorna konfronteras med intima problem litar på homeopatiska läkemedel.

Läkemedel i denna grupp rekommenderas att tas som en förebyggande åtgärd. När sexuella störningar uppträder bör mer tillförlitliga terapeutiska medel användas.

Varför rekommenderar läkare fosfodiesterashämmare?

Fosfodiesterashämmare är en universell medicin som hjälper till att klara av de flesta störningar av sexuell funktion:

 • Oförmåga att uppnå höga upphetsningsnivåer. Läkemedelökar känsligheten hos de erogena zonernas nervändar, vilket gör att du kan uppleva starkare känslor.
 • Anorgasmia. Chanserna att uppleva en orgasm efter att medicinen ökat med 50-70%.
 • Brist på naturlig smörjning. En rush av blod till könsorganen aktiverar körtlarna som finns i slidan.

Den mest kända sexuella stimulansen för kvinnor i Sverige är Lovegra. Läkemedlet ger en långvarig effekt och upprätthåller en hög sexuell ton i mer än 4 timmar. På grund av den balanserade kompositionen orsakar det sällan en negativ reaktion på kroppen och skadar inte hälsan. Fyra av fem kvinnor som regelbundet tar Lovegras blir av med problem i sängen och får ut det mesta av sin intimitet med en partner.